djoserWaar begonnen werd met een focus op reizen naar Egypte, beschikt Djoser inmiddels over een uitgebreid aanbod van vakanties verspreid over alle continenten. Het aanbod bestaat uit meer dan 200 reizen naar ongeveer honderd landen inmiddels. Djoser werd 30 jaar geleden opgericht om een andere manier van reizen te promoten. Zij wilden groepsreizen combineren met de vrijheid die normaal gesproken gereserveerd is voor een rondreis. Bij een reis van Djoser hoeft u uzelf nooit zorgen te maken over de accommodaties en het vervoer, deze worden voor u geregeld. Daarbij kunt u tijdens de reis kiezen om de excursies uitgestippeld door de reisbegeleiding te volgen, maar u hebt ook de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, als u dat prefereert.

Ga naar Djoser.nl

 

Het aanbod

Djoser is gespecialiseerd in rondreizen & singlereizen. Zoals eerder werd vermeld, vindt deze reisorganisatie het belangrijk dat u de vrijheid hebt om een bestemming op uw eigen manier te ontdekken.

Ga naar Djoser.nl

Adres- & Contactgegevens Djoser

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
openingstijden: ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur. Ook op zaterdag geopend; openingstijden wisselen per seizoen. Actuele tijden op de website.
website: www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: : 071 – 5126 400, tevens live chat op de website en WhatsApp: 06 – 1021 1485